Autor Wiadomość

sebxx
Administrator

Steam:

Reputacja: 36
0
#1 Wysłany: 20 Lip 2023 10:00

Jako, że kolejny raz przyjąłem na Admina kogoś, kto miał słomiany zapał i chyba dla własnej satysfakcji chciał zostać Adminem, zmieniam nieco zasady rekrutacji.

Od teraz, każdy kto chce starać się o Admina musi najpierw doładować konto w sklepie Skill-Town za minimum 20zł (środki z promocji '10PLN na Start' się do tego nie wliczają).

Dlaczego tak? Otóż wiele sieci wymaga opłat za bycie Adminem. My w to nie chcemy iść bo uważam, że to trochę bezsens żeby ktoś musiał jeszcze płacić za to, że się przysłuża dla Sieci. Niemniej, jakieś wymagania powinny być, choćby po to aby odstraszyć takich jednostrzałowców, którzy pograją chwile i się znudzą "adminowaniem".

Myślałem nad jednorazową opłatą rekrutacyjną, ale finalnie doszedłem do wniosku, że póki co postawię jedynie wymóg zainwestowania w jakieś usługi w sklepie, żeby kandydat też coś z tego interesu miał. Potem zobaczymy.

dejvuu

Reputacja: 0
0
#2 Wysłany: 20 Lip 2023 10:14

Mordeczko, gdyby nie fakt ze na serwerze nie grają zwykli gracze, a boty które wpuściłeś to z chęcią bym pograł dalej, ale komu ty chcesz mydlić oczy? W jednej propozycji która wrzuciłem co do cod moda, w odpowiedzi twierdziłeś ze „jest z kim grac?? a co to za fun z grania z botami? Chcąc zbanować jednego z botów, bo na niewidzialności gapił się na mnie cały czas, obok jego nicku w menu banowania zauwazylem dopisek (BOT). Dla mnie to jest conajmniej smiesznie ze próbujesz w ten sposob zapełnić sobie sloty na serwerze xD.

sebxx
Administrator

Steam:

1
#3 Wysłany: 20 Lip 2023 12:04 Autor tematu

Napisałem, że na ogół jest z kim grać. Głównie wieczorami gra dużo osób, często nawet nie ma ani jednego bota bo one wychodzą kiedy wchodzą realni gracze. To raczej żadna nowość, że różne sieci podpinają boty. Ty się o tym dowiedziałeś bo dodałem w menu banowania dopisek "BOT" w nawiasie, i co to zmieniło w Twoim życiu? Nieraz pewnie grałeś z botami na innych serwerach, a nawet o tym nie wiedziałeś.

Było spytać zanim złożyłeś podanie, a nie walić w ciula, że Adminem chcesz zostać ;) Właśnie przeciwko takim jak Ty jest ten nowy wymóg.

dejvuu

0
#4 Wysłany: 20 Lip 2023 14:04

Na steamie do ciebie pisałem czemu są boty na serwerze i nie raczylas odpowiedziec xD. Akurat nigdy się nie spotkałem z botami na serwerach, a zazwyczaj jak gdzies grałem to wlasnie miałem admina. Albo serwer stał pusty albo wchodzili realni gracze ;d. Adminem chetnie chciałem zostać bo serwetek mi siadł ale mega zraziły mnie te boty, a na takich serwerach liczy się rywalizacja, a grając z botami jej nie ma.. No faktycznie spotkałem się wieczorem raz ze grało 3 normalne osoby poza mną, po pieronie ogrom ludzi xD.

sebxx
Administrator

Steam:

0
#5 Wysłany: 20 Lip 2023 18:39 Autor tematu

dejvuu napisał/a
Adminem chetnie chciałem zostać bo serwetek mi siadł ale mega zraziły mnie te boty

No to grałeś z botami i Ci sie podobało, a jak się dowiedziałeś że to boty, to nagle serwer ble? XD

dejvuu

0
#6 Wysłany: 21 Lip 2023 14:52

Tak, bo jak wyżej wspomniałem na serwerach typu cod mod liczy się rywalizacja, a z kim ja mam rywalizować? Z tymi botami na których wbiłem topke w pare godzin? xd

sebxx
Administrator

Steam:

0
#7 Wysłany: 21 Lip 2023 17:12 Autor tematu

Powiem tak; jeśli Ci się nie podoba, nikt Cie tu nie trzyma ;)

Możesz pisać nowe tematy
Możesz odpowiadać w tematach